Infonäytöt ovat tehokkaita katseen kääntäjiä, ainakin silloin kun näytöt ovat huolella valittu ja oikein sijoiteltu.  Näyttöjen avulla on helppo loihtia esimerkiksi näyttävä messuosasto, aula-, liike- tai kokoustila.
Näyttötarjonta on tänä päivänä varsin laaja. Liiketilan seinälle asennettu vaakaruutu ei ole suinkaan enää ainoa vaihtoehto hyödyntää viestinnässä diginäyttöjä. Kokoja ja malleja löytyy joka tilaan ja tilaisuuteen videoseinistä digitaalisiin hintalappuihin. Näyttö voi olla tilassa keskeisenä elementtinä tai tyylikkäästi integroituna muuhun kalustukseen.

Listasimme alle muutamia näyttövaihtoehtoja, joiden avulla voit helposti tehostaa viestintääsi ja nykyaikaistaa yrityksesi ilmettä:

 • Erikokoiset perusnäytöt
  Näitä voidaan käyttää joko vaaka- tai pystyasennossa. Kokoja löytyy laaja skaala 10 tuumaisesta mininäytöstä aina 84 tuumaiseen suurnäyttöön. Sijoita seinälle, asiakaspalvelutiskille, ovenpieleen tai mihin keksitkään.
 • Pyloni tai tutummin toteeminäyttö
  Helppoja sijoittaa tilaan kuin tilaan ja lopputulos näyttää aina tyylikkäältä.
  Toimivat niin sisäänheittäjinä, tuote-esittelijöinä kuin erinomaisina opastajinakin.
 • A-telineet ja vaaterekkinäytöt
  Voit unohtaa staattiseen julisteet, liput ja laput. Näiden avulla esität katupuhuttelijassa tai vaaterekissä vaihtuvaa sisältöä tai liikkuvaa kuvaa. Ovat omiaan myynninedistämistilanteissa ja sopivat kuin nenä päähän esimerkiksi kaupan käytäville ja erikoisliikkeisiin.
 • Ledikärry
  Kulkee nimensä mukaisesti kärryn avulla helposti paikasta toiseen. On kookas ja tehokas katseenvangitsija, jota on helppo liikutella tapahtumiin, festareille ja väliaikaisiin

 

Homma tietysti hahmottuu paremmin, jos näyttöjä näkee livenä. Joten ota yhteyttä, tule käymään, niin tutustutaan eri ratkaisuihin ja kartoitetaan tarkemmin näyttötarpeitanne.
Sitä ennen voit käydä tutustumassa tarkemmin näyttövaihtoehtoihimme Palvelut-sivullamme.

 

Tapaamisiin!

Tani Silanterä
Puh. 050 322 9716
tani@folinaytot.fi