Joulun odotus on monella toimialalla vuoden kaupallisinta aikaa. Ostoskeskukset ja kadut täyttyvät joululahjoja kiivaasti metsästävistä ihmisistä
ja ravintolat sekä kahvilat uupuneista shoppailijoista. Kukkaron nyörit ovat nyt löysällä ja veronpalautusrahat polttelevat tileillä.

Ja silloinhan pitää takoa kun rauta on kuumaa kuten sanotaan. Hyödynnä siis lisääntyneet asiakasmäärät ja päivitä viimeistään joulun hittituotteet nyt infonäytöillesi. Diginäyttö on loistava väline tuoda tuotteesi paremmin esille toimipaikassasi ja lisätä myyyntiä.

Julkaisujärjestelmästämme löytyy myös jouluaiheiset julkaisupohjat sekä vaaka-, että pystymallisille näytöille, jotka ovat vapaasti käytettävissäsi. Niillä saat parissa minuutissa luotua joulusesonkiin sopivaa sisältöä näytöille, joten ole hyvä ja laita infonäyttösi laulamaan.

 

Kauppallista joulun aikaa!